skip to Main Content

Bæredygtig business

“Bæredygtig business for bundlinjen og en bedre verden” er en ny bog af Steffen Max Høgh og Simon Elsborg Nygaard, som henvender sig til ledere i virksomheder, der ønsker at bidrage til bæredygtig udvikling og arbejde med FN´s verdensmål samtidig med at de skaber en god økonomisk forretning.

Bogen giver en helt konkrete gode råd til, hvordan man kan skabe en bæredygtig virksomhed og planet samtidig. Det sker bl.a. ved at inddrage relevant forskning samt ved at trække på forfatternes egne erfaringer.
Bogen er fuld af eksempler og metoder, der kan anvendes af virksomheder ift. at inddrage FN´s verdensmål i det daglige arbejde, i virksomhedens strategier og i produkter.

Steffen Max Høgh har tidligere været direktør i den socialøkonomiske virksomhed 3R kontor, der solgte kontormøbler ud fra cirkulærøkonomiske principper og beskæftiger 40% socialt udsatte borgere. Virksomheden er i dag en del af Holmris.
Steffen har siden 2018 stået for podcasten Bæredygtig Business, hvor han stiller skarpt på sammenhængen mellem ansvarlighed og bundlinje, og spørger: kan virksomheder virkelig tjene penge på at tage socialt og miljømæssigt ansvar?

Simon Elsborg Nygaard har tidligere været ansat som post.doc ved psykologisk institut på Aarhus Universitet, men arbejder nu som konsulent inden for bæredygtighed og står samtidig for lederuddannelse på universitetet som ekstern lektor.

FAKTA:
Titel: Bæredygtig business for bundlinjen og en bedre verden
Forfattere: Steffen Max Høgh og Simon Elsborg Nygaard
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740664362
Udgivelsesdato: 11. juni 2021
Bogen er på 216 sider og kan købes hos Bog&Ide her

 

Back To Top