skip to Main Content
Aarhus Sætter Fokus På Social Bæredygtighed I Møbeludbud

Aarhus sætter fokus på social bæredygtighed i møbeludbud

Aarhus Kommune inviterer møbelleverandører og socialøkonomiske virksomheder til netværks-møde med fokus på social bæredygtighed i kommunens kommende udbud af møbler. Mødet finder sted hos Aarhus Kommune d. 14. august 2020.

Der er behov for at tænke og handle på nye måder for at opnå nye resultater i forhold til miljø og klima. Aarhus Kommune har derfor netop vedtaget en ny bæredygtig møbelstrategi, som skal sikre, at kommunen vælger møbler ud fra et samlet hensyn til arbejdsmiljø, funktion og æstetik i kombination med miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

Der bliver taget udgangspunkt i den nye møbelstrategi  på netværks-mødet d. 14. august, hvor Aarhus Kommune ønsker at gøre møbelleverandører opmærksomme på nye beskæftigelseskrav i de kommende udbud af møbler. Samtidig vil kommunen opfordre til og fremme samarbejde mellem møbelleverandører og socialøkonomiske virksomheder.

Mødet skal skabe en dialog mellem møbelleverandører og socialøkonomiske virksomheder om, hvordan parterne i fællesskab kan styrke miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

På mødet deltager bl.a. rådmand Sociale Forhold og Beskæftigelse, Kristian Würtz og chef for Indkøb og Udbud Anette Juhl Winther.
Da man som socialøkonomisk virksomhed skal være registreret for at kunne deltage i udbuddet, vil der være mulighed for at høre mere om, hvordan man kan registrere sig som socialøkonomisk virksomhed, når Ulrik Boe Kjeldsen fra Kooperationen giver en introduktion til registreringsordningen.

Man kan læse mere og tilmelde sig netværksmødet senest d. 7. august via linket her

Læs også Aarhus Kommunes bæredygtige møbelstrategi her

Back To Top