skip to Main Content
Making Socially Responsible Public Procurement Work

Making socially responsible public procurement work

Making socially responsible public procurement work er en ny rapport fra EU-Kommissionen, som sætter fokus på hvordan, man kan forbedre opmærksomheden på de muligheder der er socialt ansvarlige offentlige indkøb.

Rapporten indeholder 71 good practice cases, der viser hvordan offentlige indkøbere har opnået sociale fordele og social effekt i praksis. Casene er gode eksempler på korrekt bud og udbudsprocedurer og kan tjene som inspiration både for indkøbere og for aktører i det socialøkonomiske felt.

For yderligere information om hvordan de sociale aspekter af EU´s Public Procurement Directives er gennemført i national sammenhæng  samt yderligere eksempler på good practice i forhold til socialt ansvarlige offentlige indkøb med specielt fokus på, hvordan socialøkonomiske virksomheder kan tilgå det offentlige som marked kan man se rapporten ”Buying for social impact

Making socially responsible public procurement work kan læses her

 

Back To Top