skip to Main Content

Garn Kram

Garn Kram er et nyt projektet, som handler om at styrke den mentale sundhed hos de frivillige, som strikker og hækler tørklæder og sjaler – et garn kram, til personer som er udsatte grundet corona krisen.

Bag projektet står Charlotte Kold, der tidligere har taget initiativ til Tabt Barndom.
Garn Kram er finansieret af en donation på 50.000kr. fra Velliv Foreningen.

I denne corona krise skal vi holde afstand. Det giver mange udfordringer og ensomheden stiger. Derfor tager folkene bag projektet taget initiativ til, at man kan give en dejlig hjemmelavet gave, som kan udgøre det for et fysisk kram, da vi jo skal holde afstand grundet smitterisiko.

Formålet er at give et løft af den mentale sundhed og nedbryder ensomhed hos den person, som modtager et garn kram, en personlig hilsen fra den frivillige som står bag udfærdigelsen af deres gave, samt kort information om projektet.

Der uddeles garn kram lokalt I Ikast-Brande -, Silkeborg – og Viborg kommune. Modtagerne er bl.a. ældre på plejecentre, Krisecenter Silkeborg, psykiatrien og handicap området.

Garnet afleveres lokalt ved aktivitetscentrene, og samler de færdige garn kram ind, samt står for uddelingen til ovenstående udsatte borgergrupper.
Projektet kan følges på facebook: https://www.facebook.com/groups/3307858555899923/ 

Yderligere information om projektet hos Charlotte Kold

Koldchar@gmail.com

61782460

Back To Top