skip to Main Content

Debat om rammer for socialt iværksætteri og social innovation

DISIE, Reach for Change Denmark, Sociale Entreprenører i Danmark, Den Sociale Kapitalfond og Akademiet for Social Innovation bringer folkemøde-ånden til Sydhavnen og inviterer til debat om social innovation og iværksætteri.
Torsdag d. 11. juni 2020 fra kl. 14.00

Social innovation og bæredygtigt iværksætteri er afgørende, hvis vi skal skabe et bæredygtigt samfund. Corona epidemien er en anledning til at genstarte vores tankegang og som samfund blive mere bæredygtige på alle måder. Til det er der behov for nye typer af virksomheder, finansieringsmuligheder og samarbejder på tværs af sektorer. Og der er brug for steder, hvor viden, ideer og ressourcer kan mødes.

Til arrangementet skal vi diskutere, hvordan vi skaber bedre rammer og vilkår for social innovation og iværksætteri. Arrangementet består af to debatter som livestreames.

Der er oprettet en event på facebook, hvor streamingen bliver lagt ud. Du kan følge med her fra kl. 14.00 torsdag d. 11. juni 2020

 

DISIE, Reach for Change Denmark, Sociale Entreprenører i Danmark, Den Sociale Kapitalfond og Akademiet for Social…

Posted by DISIE on Wednesday, June 10, 2020

Back To Top