skip to Main Content

Skoll World Forum 2020 kalder til handling

Der skal mere handling til, hvis verden skal nå at indfri FN´s verdensmål inden 2030. I det lys indfører Skoll Foundation en ny type sessions, Action Labs, ved sin årlige konference Skoll World Forum, der finder sted i Oxford 31. marts-3. april 2020.

Skoll Foundation gennemfører tre Action Labs i løbet af Skoll Works Forum 2020 med henblik på at skabe kontakter mellem deltageren og drive handling.
Det er tanken at Action Labs skal fremme en generative tænkning og et fremadrettet momentum i forhold til en række vigtige emner som f.eks. inkluderer:

  • Klimaforandringernes menneskelige ansigt.
  • Kulturskifte i kapitalisme – fra focus på økonomi og profit til fokus på mennesker.
  • Indsatser for at funding og finansiering støtter forandringsagenter i at skabe systemforandringer.

Action Labs finder sted mellem panelsessioner og foredrag, og samler en gruppe af mennesker med henblik på at opstarte samarbejde op indgå forpligtigede aftaler om handling på de ovennævnte temaer efter Skoll World Forum.

Skoll har store forventninger til de nye sessioner, som man håber kan skabe nye kontakter mellem mennesker, og få nye ideer til at opstå alt sammen med henblik på konkret handling.

Skoll World Forum samler hvert år verdens fremmeste sociale iværksættere og såkaldte thought leaders på University of Oxford’s Saïd Business School for at udveksle ideer, og for at danne partnerskaber, der kan være med til at løse nogen af verdens mest presserende problemer.

Læs mere om The Skoll World Forum on Social Entrepreneurship her

 

Back To Top