skip to Main Content

Schwab Foundations sociale entreprenører har forbedret 622 millioner liv

Ny rapport fra Schwab Foundation viser at organisationens sociale entreprenører har forbedret livet for mere end 622 millioner mennesker.

I løbet af de sidste 20 år har sociale iværksættere, der arbejder i partnerskab med Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, forbedret livet for 622 millioner mennesker i 190 lande over hele verden.
Det er det centrale fund i en ny rapport, Two Decades of Impact, som Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, netop har udgivet.

Rapport viser, hvordan sociale iværksættere kan opnå effekt i stor skala, ændre de systemer, de fungerer i, og bidrage til FN´s verdensmål.

Schwab Foundation for Social Entrepreneurship har distribueret mere end 6,7 milliarder dollars til projekter og produkter, der har forbedret levebrødene, herunder øget adgang til sundhedsydelser, leverer rene energiløsninger og forbedrer uddannelsesresultater. Fonden har også gennem sine aktiviteter sparret verden for mere end 192 millioner ton CO2, svarende til at fjerne omkring 40,7 millioner personbiler fra verdens veje i et år.
Ligeledes har fondens aktiviteter skabt forbedring af uddannelsesforholdene for mere end 226 millioner børn og unge; forbedret adgang til energi for mere end 100 millioner mennesker og social integration for over 25 millioner mennesker.

Læs hele rapporten her

Back To Top