skip to Main Content

Dokumentering af socialøkonomiske virksomheders sociale effekt

Buy Social Canadas nye rapport, har dokumenteret den sociale effekt for 40 socialøkonomiske virksomheder i Vancouver Downtown Eastside.

Rapporten fremhæver de forskellige effekter, som socialøkonomiske virksomheder har på deres lokalsamfund.
Selv om der er tale om et mindre antal socialøkonomiske virksomheder og en rapport fra Canada, kan den sagtens inspirere danske socialøkonomiske virksomheder i deres arbejde med at dokumentere social effekt.
Rapporten giver med historier og data et indblik i at socialøkonomiske virksomheder ikke bare giver økonomiske resultater men også skaber  menneskelig, social, fysisk ”kapital”, der er med til at opbygger en ”lokal og regenerativ økonomi”.

Læs Downtown Eastside 2019 Social Enterprise Impact Report her

 

Back To Top