skip to Main Content

Well Grounded

Well Grounded er Londons første socialøkonomiske virksomhed med fokus på at udvikle talenter til specialkaffe industrien. Virksomheden har netop åbnet et barista-akademi i King’s Cross, for at hjælpe 1000 udsatte i arbejde.

Virksomheden tilbyder fuldt finansieret træning til mennesker der har problemer med at finde fast arbejde, indenfor cafe- og cateringbranchen. Udover træningen, så opsøger Well Grounded selv potentielle nye elever, og hjælper dem også i arbejde når de har gennemført samt rådgiver folk der har fundet arbejde.

Well Grounded generere sin profit gennem et miks af legater, kontrakter med lokalt myndigheder og arbejdsgivere der betaler for baristatræningen. Endvidere er deres nye faciliteter blevet finansieret af en privat. Tanken med de nye lokaler er også, at faciliteter kan lejes til uddannelse, teambuilding og arbejdsområder.

Well Grounded har formået at hjælpe 152 mennesker i arbejde, uddannelse eller træning. Udover deres eksisterende pladser i Tower Hamlets, så vil de nye faciliteterne gøre det muligt for Well Grounded at hjælpe op mod 1000 menensker i arbejde over de næste tre år. Som CEO og grundlægger, Eve Wagg siger “kaffe boomer i Storbritannien, og vi ved der kommer en store efterspørgsel efter talenter”.

Du kan læse mere om Well Grounded og deres nye lokaler på: wellgroundedjobs.co.uk

Back To Top