skip to Main Content

Social Innovation – ny bog af Geoff Mulgan

Social Innovation: How societies find the power to change er en ny bog af Geoff Mulgan fra den engelske innovationsfond Nesta.

Geoff Mulgan er en af pionererne inden for det globale felt af social innovation, der kan forstås som bevidste opfindelser af nye løsninger til at imødekomme sociale behov.
I bogen forklarer Mulgan, hvordan social innovation kan være med til at løse nogen af de mest presserende sociale, økonomiske og bæredygtige problemer, som verden står overfor
Han bygger på sin erfaring som social iværksætter, beslutningstager, fondsgiver og rådgiver for regeringer, virksomheder og fonde og argumenterer for at matche forskning og udvikling inden for teknologi og videnskab med en socialt fokuseret forskning og udvikling og for at udnytte kreativ fantasi i større skala end nogensinde før.
Mulgan viser også, hvordan social innovation nu er blevet et mere kendt begreb, og giver et omfattende overblik over, hvad der kan gøres for at løse de globale sociale udfordringer, vi står over for.

Mulgan gør også klart i bogen at der er et presserende behov for at vi ændre vores samfund og dets institutioner så de matcher de behov, der opstår i kølvandet på den fjerde industrielle revolution, eller vil det få store negative konsekvenser.

Geoff Mulgan er indtil årskiftet 2019/20 direktør for den engelske innovationsfond Nesta.

FAKTA:
Titel: Social Innovation: How societies find the power to change
Forfatter: Geoff Mulgan
Forlag:Policy Press
Udgivelsesdato: 01-11-2019
ISBN13: 9781447353799
Bogen er på 288 sider og kan købes her

 

 

Back To Top