skip to Main Content

European Day of Social Economy Enterprises 2019

European Economic and Social Committee (EESC) afholder for fjerde gang “European Day of Social Economy Enterprises” i Strasbourg d. 27. november 2019.

Eventen er organiseret af  byen Strasbourg, Eurometropole samt  det franske Ministerium  for en økologisk og solidarisk omstilling og har fået titlen: “The Social Economy: mobilising cities, regions and civil society. Pact for Impact for the European Union.”

Formålet med eventen er på den ene side at belyse de fremskridt der er gjort i forhold til at bygge et økosystem for socialøkomiske virksomheder ,og på den anden side at se hvilke skridt der er den næste med hensyn til at anerkende og udbrede denne virksomhedsmodel yderligere.
European Day of Social Economy Enterprises er også en enestående mulighed for at give et forum og taletid til aktører i den socialøkonomiske sektor. Det er samtidig en lejlighed til at få et overblik over status i feltet, skabe synergi og diskutere hvordan der kan skabe systemiske forandringer på europæisk niveau. Endelig skal eventen munde ud i et document, som efterfølgende overrækkes til EU-Kommissionen og det nye EU Parlament.

Læs mere om European Day of Social Economy Enterprises 2019 her

 

 

Back To Top