skip to Main Content

Erhvervsskolen Vestjylland

Erhvervsskolen Vestjylland i Skjern, driver en registreret socialøkonomisk virksomhed indenfor træ og metal produktion, landbrug og køkken og service. Virksomheden tilbyder også beskæftigelses- og uddannelsesforløb til udsatte unge og voksne. Dette dækker over kurser, STU’er og virksomhedsrettede forløb. På disse tilbydes der virksomhedsrettede forløb, der har til formål, at opkvalificere og afklare den enkeltes beskæftigelsesmuligheder. Erhvervsskolen Vestjylland produktionsværksteder udgør rammerne for et virkelighedsnært forløb og bidrager til at afklare fremtiden for den enkelte kursist.

For at kunne finansiere dette, så kan man købe en lang række produkter som er fremstillet på erhvervsskolens egne værksteder, foruden udvalgte produkter fra blandt andet Rasmus Klump, Ib Laursen og A2 Living.
I den fysiske butik, virksomheden desuden produkter fra egen madbutik, Madleverancen, i form af hjemmelavede rullepølser, postej, rugbrød og meget mere.
Man kan også finde et udvalg af to-go menuer, der kan købes i butikkens åbningstid, eller forudbestilles online på dette link www.madleverancen.dk
At samarbejder eller handler med Erhvervsskolen Vestjylland, støtter direkte deres arbejde med uddannelse og jobskabelse, da hele overskuddet geninvesteres i virksomheden og bruges til at udbygge netop disse programmer. Konkret skaber det arbejdspladser til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og er til gavn for erhvervsskolens elever og kursister.

På det nedenstående link kan man læse mere om Erhvervsskolen Vestjylland og besøge deres webshop

https://erhvervsskolenvestjylland.dk

https://evshoppen.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top