skip to Main Content

Blockchain hjælper med at opnå sociale mål

The Stanford Graduate School of Business har netop offentliggjort deres rapport om blockchain for social impact, som viser at teknologien hjælper mange organisationer med at nå deres mål for at skabe social impact.

Folkene bag rapporten har spurgt ledere i 110 organisationer indenfor bæredygtighed, identitet, finansiel inclusion, ledelse, landbrug og sundhed om hvordan de anvender blockchain. 93.5% af de adspurgte beretter at teknologien har hjulpet dem med at nå deres sociale impact mål.

Rapporten er en opfølgning på forskning fra sidste år, som er ledet af Doug Galen, de er forelæser ved Stanford og medstifter af RippleWorks. Målet for han og hans team har været at afdække, hvor blockchain mest effektivt kan anvendes til at forbedre samfundet. Ifølge ham er blockchain, selv om det stadig er en teknologi i et tidligt stade, en yderst lovende teknologi i forhold til den impact og rækkevidde den kan få indenfor adskillige sektorer og anvendelsmuligheder.

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top