skip to Main Content

It’s Time To Talk About Scale

It’s Time To Talk About Scale er en ny rapport fra Big Society Capital i England om vigtigheden af at støtte socialøkonomiske virksomheder i at vækste – og hvordan man kan gøre det.

Rapporten tager udgangspunkt i ideen om at forretning i fremtiden ikke kun skal genere shareholder værdig, men også skabe en social- og miljømæssig impact. Der findes allerede mange mindre social økonomiske virksomheder der bidrager til dette, men en af de ting der holder udviklingen tilbage, er de eksisterende virksomheders evne til at skalere. Derfor undersøges det i rapporten, hvilke barrierer der holder denne skalering igen. Dette menes både i generel forstand, men især virksomheder der forsøger at skalerer deres impact i takt med deres voksende forretning.

Rapporten sætter også en vision for at få 100 socialøkonomiske virksomheder til at skalerer indenfor de næste fem år. For at dette ambitiøse mål skal kunne lade sig gøre, skal der bidrages fra regeringen, sociale- og kommercielle investorer, brancheorganisationer og fonde ifølge rapporten.

Rapporten er skrevet kort før #BuySocial week i England fra d. 7-12 oktober, og den er derfor med til at understøtter det budskab som BuySocial står for, nemlig at man skal købe socialøkonomisk, for at støtte branchen.

Rapporten er på omtrent 100 sider, men der også inkluderet et ‘executive summary’, hvor man kan læse sig til rapportens overordnede pointer.

Læs hele rapporten her

Kilde: Big Society Capital

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top