skip to Main Content

Burning Out Won’t Get You There

“Burning Out Won’t Get You There: Cultivating Wellbeing to Successfully Lead Social Change” er en ny bog af israelske Davida Ginter om udbrændthed blandt forandringsagenter, som forsøger at skabe positiv social forandring.

Mange af de mennesker der arbejder for at skabe positive sociale forandringer, er ofte de første der brænder ud. De mennesker, der forpligter sig til at passe på alt og alle, har en tendens til at forsømme sig selv og rammer muren, gang på gang. Men behøver det at være sådan.

Davida Ginters bog Burning Out Won’t Get You There kaster lys over det voksende fænomen udbrændthed og dens hovedårsager. Hun har interviewet forandringsagenter og eksperter i sociale forandringer fra hele verden omkring deres personlige oplevelser med iværksætteri, lederskab og mindfulness, og i bogen tilbyder hun både vejledning, metoder og værktøjer til at hjælpe med at dyrke personlig og social velvære.

Om forfatteren:
Davida Ginter er grundlæggeren af ​​Be the Change og medstifter og administrerende direktør af Enkindle Global, der støtter forandringsagenter og organisationer i at forhindre udbrændthed og dyrke personligt og organisatorisk velvære. Hun er ledelsesfacilitator og ikke-voldelig kommunikationstræner både i private og arbejdsmæssige sammenhænge. Hun er bosiddende i Israel sammen med sin mand og tre børn.

FAKTA:
Titel: Burning Out Won’t Get You There: Cultivating Wellbeing to Successfully Lead Social Change
Forfatter: Davida Ginter
Forlag: Be the Change
Udgivelsesdato: 22. september 2019
ISBN-10: 9659277709
ISBN-13: 978-9659277704
Bogen er på 176 sider og kan købes her

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top