skip to Main Content

Mahkana

Mahkana er en amerikanske fundraising platform med hovedsæde i Los Angeles, skabt af Erica Wenger, der fokuserer på nonprofits.

Virksomheden producerer et armbånd hvor man som nonprofit selv kan vælge farverne, og 25% af overskuddet fra driften går bliver doneret tilbage til de involverede nonprofits. Indtil videre samarbejder Mahkana med 134 forskellige nonprofits, der spænder fra projekter mod Alzheimers til nonprofits der hjælper børn med specielle behov til at få en hjælpehund.

Udover at sælge et armbånd, så har de hos Makhana også skabt en online database for forbrugere, hvor de kan opdage og støtte enten lokale eller globale nonprofits. I databasen kan man se, hvilke nonprofits den individuelle forbruger støtter. På den måde kan man skabe opmærksomhed omkring de sager der er værd at støtte, samt starte samtaler omkring disse.

Hvis man kunne tænke sig at vide mere omkring Makhana, kan man finde mere inde på deres hjemmeside nedenfor. Udover dette, så har grundlæggeren, Erica Wenger, desuden også lavet en TED talk omhandlende hvordan socialt entreprenørskab vil ændre verden ifølge hende.

Læs mere om Makhana på: https://mahkana.com

TEDx talk med Erica Wenger kan ses her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top