skip to Main Content

Charity Charge – det sociale kreditkort

Charity Charge er skabt som et gratis og nemt værktøj til at støtte non-profits, designet af den amerikanske sociale entreprenør, Stephen Garten. Virksomheden er derfor registreret som en Public Benefit Corporation. Inspiration kom, da han fandt ud af 31% af de amerikanske forbrugere, over 60 millioner, ikke indløste deres kreditkorts belønninger for i alt 110 milliarder kroner, og han tænkte de penge kunne bruges bedre. Disse belønninger optjenes ved at bruge sit kreditkort.
Charity Charge giver derimod forbrugeren et kreditkort der direkte donerer 1% af forbruget til non-profits, hvilket forbrugeren kan trække fra i skat. Endvidere koster det ikke noget at have dette kort, og Charity Charge har en lavere rente på kassekredit end gennemsnittet hos Amerikanske banker.

Fordelen for nonprofits er, at de ikke skal betale årlige gebyrer, ingen skal stå personligt til regnskab samt der ikke er begrænsninger på hvor mange kort en virksomhed kan have. På denne måde er Stephen Gartens intention om at det skal være nemt for alle parter sikret, og har sikret partnerskaber med virksomheder med over 700 millioner i omsætning som United Way, Junior League og YMCA.

Kortet har været en stor nok succes til, at det ikke kun er private der kan få et kort længere, men også virksomheder.

Hvis man vil vide mere om kortet eller Stephen Garten, kan man læse mere inde på: www.charitycharge.com 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top