skip to Main Content

Schwab Foundation for Social Entrepreneurship har udnævnt 40 Awadees for 2019

Schwab Foundation for Social Entrepreneurship har netop udnævnt de sociale iværksættere, der bliver Awardees i 2019. Det skete ved en højtidelighed i New York d. 23. september 2019.

I mere end 20 år har Schwab Foundation anerkendt sociale iværksættere, der udvikler nye bæredygtige modeller indenfor forretning, menneskelig udvikling og miljøinitiativer.
Schwab Foundation udnævner hvert år en gruppe sociale iværksættere til såkaldte Awardees. Det er iværksættere, der på særlig vis har gjort en positiv forskel i verden gennem social innovation.
Schwab Foundation hjælper i samarbejde med World Economic Forum iværksætterene med at videreudvikle og skalere deres ideer og virksomheder, så de kan skabe størst mulig positiv effekt for fattige og udsatte mennesker i hele verden.

De sociale iværksættere er blevet udvalgt af Schwab Foundation´s bestyrelse, som bl.a. tæller Helle Thorning-Schmidt, og Johanna Mair, professor i organisation, strategi og lederskab ved Hertie School of Governance i Tyskland.

Listen inkluderer start-up-stiftere og administrerende direktører, multinationale og regionale erhvervsledere, regeringsledere og anerkendte eksperter, der arbejder på at tackle sociale og miljømæssige problemer med innovationer inden for områder, der spænder fra vandrensning til økonomisk inklusion til bekæmpelse af had.

Man kan læse mere om priskategorier og nomineringer på www.schwabfound.org

Kilde: World Economic Forum

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top