skip to Main Content

SED´s kontor i Aarhus flytter til Godsbanen

Fra 1. september 2019 holder SED´s Aarhus kontor til i New Neighbour, en hvid kontainerbygningen på Godsbanearealet lige ved siden af, hvor den nye Arkitektskole i Aarhus bliver bygget de næste to år.
 
SED bor til leje hos Arkitektskolen, der har valgt at opstille New Neighbour bygningen for at trække lærere og studerende fra Arkitektskolen ned på Godsbanearealet mens byggeriet af den nye skole står på.
Det er tanken at skabe mere interaktion og samarbejde mellem skolen og stedets beboere, organisationer og bæredygtige startups til gavn for alle parter. Blandt der også tæller flere nyuddannede arkitekter.
Arkitektskolen siger selv om New Neighbour bygningen:
”New Neighbour er nogle midlertidige læringsrum til undervisningsforløb, projektarbejde og workshops, mens den nye Arkitektskole bygges. Samtidig er New Neighbour arbejdsplads for en række iværksættere og virksomheder
Med New Neighbour bliver byggepladsen til et sammenhængende læringsforløb for de studerende ligesom der skabes en forbindelse mellem uddannelse, institut for (X) og erhverv med fokus på iværksætteri og entreprenørskab.”
 
På sigt er det meningen, at der skal ligge et lille ”levende hegn” sammen med New Neighbour bygningen langs med den nye Arkitektskole, som skal bestå af mindre kontainerbygninger
 
Medlemmer, samarbejdspartnere og andre interesserede er velkomne til at kigge forbi til en kort rundvisning i de nye lokaler, en snak og en kop kaffe – efter aftale.

New Neighbour indeholder også mødelokaler og her afholder vi fremadrettet også de fleste af vores arrangementer i Aarhus bl.a. SED´s Åbne Workshops.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top