skip to Main Content

2030 NOW 17 mål, 9 milliarder mennesker, 1 fremtid

2030 Now er en ny og utrolig smukt, gennemillustreret bog, der prøver at gøre FN’s 17 verdensmål håndgribelig for læseren. Bogen blev udgivet på engelsk og dansk i maj måned og er rettet både til private, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Hensigten med bogen er at den skal fange læseren med en unik tilgang til grafer, grafik og billeder, og dermed lykkes med at formidle budskabet om verdensmålene bredt. Bogen indeholder således flere af Yann Arthus-Bertrand berømte fotos fra ”Jorden set fra Himlen” – fotos der også er meget velegnede i forhold til at formidle verdensmålene.
Bogens ønsker ikke at bidrage til ”klima-depressioner”, men derimod at fortælle de gode historier, og sprede håb.
Yderligere har den danske forfatter til bogen, Susanne Seyers, fokuseret på at få ambassadører til at hjælpe med at få budskabet udover rampen.
Ambassadørerne tæller bl.a. folk som Glenn Close, Zoe Saldana, Sir Richard Branson, Paul Polman og Nikolaj Coster-Waldau.
De bliver efterfulgt af kunstnerne som Ai Weiwei, Yoko Ono, Olafur Elisasson og Jeppe Hein som inspirerer med løsninger. Bogen inddrager også ildsjæle fra hele verden, som på daglig basis arbejder med verdensmålene, for at skabe en bedre verden.

Tænk – skab – handl
2030 NOW er mere end en bog. Den kan også anvendes til et styringsværktøj, og er designet til at stimulere nytænkning, skabe bedre løsninger og føre til konkrete handlinger.

Særlige udgaver af bogen er tilgængelige for virksomheder eller organisationer, som kan få deres logo med på et tilpasset omslag. Omslaget kan f.eks. også indeholde en hilsen fra ledelsen og måske et eksklusivt foto af Yann Arthus-Bertrand.  Det har virksomheder, der er optagede af verdensmålene som f.eks. REMA1000, PensionDanmark og Storebælt Sinatur Hotel & Konference Center bl.a. gjort og brugt bogen som gave for der igennem at inspirere kunder, samarbejdspartnere og ansatte til også at engagere sig i arbejdet med at indfri FN´s verdensmål.

Yderligere information om priser, publikation, tilpassede udgaver af mm. kan findes på www.2030now.com

FAKTA om bogen:
Titel: 2030 NOW – 17 mål, 9 milliarder mennesker, 1 fremtid
Forfattere: Susanne Seyers
Forlag: LIFE Publishing
Udgivelsesdato: 2/5 2019
ISBN: 9788799757336
Bogen er på 296 sider og kan købes på dansk her og på engelsk her

Gratis Plakatudstilling til alle skoler i Danmark
Life Exhibitions der står bag forlaget Life Publiching, som udgiver 2030 NOW bogen ønsker at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål på landets grundskoler, gymnasier og erhvervsskoler.

Ved at inddrage en række forskellige partnere fra erhvervsli­vet, kulturlivet og organisationer, vil  Life Exhibitions gerne gøre det klart for eleverne, at Verdensmålene er ”Fælles Mål”.

Den verdenskendte fotograf Yann Arthus-Bertrand, der står bag Jorden set fra Himmelen/Earth from Above – stiller sine ekstraordi­nære fotos til rådighed, hans tankevækkende billeder illu­strerer målene, som på plakaterne bliver beskrevet af journa­list og forfatter Susanne Sayers.

Hvert mål/hver plakat parres med en virksomhed, et fag, en erhvervsorganisation eller en institution, der på plakaten begrunder, hvorfor Verdensmålene – (evt. et enkelt eller to mål) – er vigtige for dem.

Life Exhibitions har skabt et website, hvor undervisere og elever kan tilgå udstillingen digitalt: www.2030NOW.com/da – her vil partne­rer på projeket også være synlige.

Care Danmark stiller sine storytellers til rådighed for et ”analogt besøg” på skolerne.

I samarbejde med CanopyLAB suppleres plakatudstillingen desuden af et digitalt læringsfællesskab med et forløb for hvert af de 17 mål.

Alle elementer: plakater, læringsforløbet, digital udstilling og storytellers er gratis og åbne for alle.

Blandt partnere p.t er: MÅL 3: Bilka,  MÅL 4: Lærerstandens Brandforsikring,  MÅL 6: Grundfos/Poul Due Jensens Fond, MÅL 7: Dansk Energi, MÅL 12: Føtex, MÅL 13: Care Danmark, MÅL 14: Netto,  MÅL 17: Pension Dan­mark.

Yderligere information
Om bogen 2030 NOW på: www.2030NOW.com
Om plakatprojektet til danske skoler:  www.2030NOW.com/da
Eller hos: Søren Rud – 31 63 86 60 – sr@lifeexhibitions.com

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top