skip to Main Content

Konference om FN´s verdensmål som nye forretningsmuligheder

Hedensted Erhverv holder konference om FN’s Verdensmål mandag den 30. september, som skal give lokale virksomheder og andre ny viden om verdensmålene, med henblik på de forretningsmuligheder, som målene rummer.Der er lagt op til en dagskonference med inspiration fra professor Steen Hildebrandt, og arbejdsstationer, som sætter fokus på hvad den enkelte virksomhed få af nye forretningsmuligheder gennem mere bæredygtig adfærd.
Konferencen afholdes d. 30. september kl. 9.00-16.00 i Nord Innovation House, Spettrupvej 7b Hedensted
Man kan læse mere om konferencen her

Minianalyse 2019 – verdensmål i hverdagen
Op til konferencen om FN’s 17 verdensmål den 30. september har Hedensted Erhverv, gennemgået 59 lokale virksomheders hjemmesider, for at få et indblik i, hvor meget verdensmålene fylder i de lokale virksomheders hverdag.
Læs mere om analysen her

 

 

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top