skip to Main Content

Velkommen til Think.dk

This article is available in english here

På ydre Østerbro, gemt I en baggård, ligger think.dk. Anja Simone Müller og Martin Kæstel Nielsen, skaberne af think.dk, startede projektet tilbage i 2015 af flere forskellige årsager, men hovedmotivation har hele tiden været ønsket om at skabe noget, der bidrager med en positiv forskel i hverdagen.

Think.dk er et not-for profit fællesskabscenter, vidensplatform og eventplads hvor folk kan arbejde sammen mod et mere bæredygtigt samfund. De afholder events, projekter og initiativer der ikke bare på fokuserer miljøet, men også på kulturel, social og finansiel bæredygtighed. Denne holistiske vision gør dem interessante at følge. Deres arbejde er for nu primært bygget på sammenskabelse og frivilligt arbejde, mens de bygger et fællesskab for forandringsskabere der kan motivere og inspirere hinanden.

Når man er baseret I København, så bliver man til daglig eksponeret for stress. Think.dk har derfor også til formål at skabe et åndehul i en hektisk dagligdag, for at give folk mulighed for at afstresse og komme i kontakt med sig selv og andre. Mangel på kontakt har vidst sig at have negative effekter på mennesker sindstilstand, og derfor tilbyder de rammerne for at møde folk på tværs af alle aldre og baggrunde. Her man komme i kontakt med hinanden, støtte og ikke mindst blive inspireret af hinanden til skabe et mere bæredygtigt liv.

Think.dk er ifølge dem selv også opstået som et modsvar til klassiske aktiviteter som kunst og sport, og henvender sig til folk der søger mere substans. Her er ideen, at det nye fællesskab kan bidrage med viden og omgivelser der kan styrke ens intentioner om at leve mere bæredygtigt. For at opnå dette, så tilbyder think.dk aktiviteter der kan inddeles i fire kategorier:

  • Vidensdeling. Dette spænder fra artikler og videoer, til kampagner med formål om at skabe øget opmærksomhed og udbrede viden omkring emner der relaterer til bæredygtighed.
  • Events. Der bliver normalt afholdt omkring 30 events om måneden organiseret af think.dk eller en af deres partnere, hvor af 80% er skabt I samarbejde med medlemmer.
  • Relationer. Dette omhandler aktiviteter der udbygger og styrker det fællesskab, der gror i centret, der har til formål at underbygge de gode relationer.
  • Projekter. Projekter dækker over alle de tidsbegrænsede ting, der skaber forandring i verden udenfor centret.

Think.dk er bygget omkring den ide, at alle har potentialet til at gøre en forskel, og bidrage til de løsninger der skal være med til at forme morgendagens bæredygtige løsninger – hvis man skaber det rigtige miljø og inspiration.

Hvis man har lyst til at støtte think.dk, så kan man købe et medlemskab fra 100 kr., hvilket svarer til de fleste non-profits. Hvis man er blevet nysgerrighed omkring deres koncept, så skal man ikke holde sig tilbage for at besøge dem, og opleve deres unikke rammer og mennesker tilknyttet.

Læs mere om think.dk på: https://think.dk

Anja fra think.dk kan kontaktes på både telefon og mail.

+45 6069 2819

anja@think.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top