skip to Main Content

Ny bog Theory of Social Enterprise and Pluralism

Theory of Social Enterprise and Pluralism: Social Movements, Solidarity Economy, and Global South er en ny bog med bidrag af bl.a. Lars Hulgård, professor i socialt entreprenørskab fra RUC.

Socialt entreprenørskab er stadig en af de nyere emner inden for forskningen, og er mest blevet undersøgt i vesten. Dette har betydet, at flere perspektiver som fx. køn, race og uligheds indflydelse ikke er blevet undersøgt tilstrækkeligt, som understreges i den tidligere bog: Civil Society, the Third Sector, and Social Enterprise: Governance and Democracy.
Af denne grund er seks forfattere med forskellige baggrunde gået sammen for at skabe en bog der både bidrager med generel viden, samt cases fra hele verden, for at videreudvikle begrebet socialt entreprenørskab.

Professor Lars Hulgård fra RUC bidrager bla. med et kapital omhandlende social- og solidaritesøkonomi i en nordisk kontekst.

 

FAKTA:
Titel:
Theory of Social Enterprise and Pluralism: Social Movements, Solidarity Economy, and Global South
Forfattere: Philippe Eynaud (redaktør), Jean-Louis Laville (redaktør), dos Santos, Luciane (redaktør), Swati Banerjee (redaktør), Flor Avelino (redaktør), Lars Hulgård (redaktør)
Forlag: Routledge
Udgivelsesdato: d. 23. maj 2019
Sprog: Engelsk
ISBN-10: 0367260409
ISBN-13: 978-0367260408
Bogen er på 262 sider og kan købes her

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top