skip to Main Content

Ny bog sætter focus på impact-acclerator-programmer

En ny bog med titlen ”Observing Acceleration: Uncovering the Effects of Accelerators on Impact-Oriented Entrepreneurs” af Peter W. Roberts og Saurabh Lall søtter fokus på hvorgodt impact-acclerator-programmer fungerer globalt og spørger om de er til gavn for socialøkonomiske virksomheder eller ej?

Ifølge bogen er svaret, de er nyttige til at øge virksomhedernes indtægter. Men kun en lille del af iværksættere, der er tilmeldt disse programmer, oplever vækst. For at få succes skal impact-acceleratorerne-programmerne tilpasse deres strukturer til det lokale iværksættermiljø, især på nye markeder.

Bogen give en analyse af 52 accelerator-programmer og 5.614 virksomheder, og hvordan de har klaret sig over en periode på et år. Analysen omfatter også virksomheder der er afvist ifht. at deltage i acclerator-programmer med henblik på at kunne sammenligne. Forskningen er udført af og skrevet som en del af Global Accelerator Learning Initiative (GALI)

Om forfatterne
Peter W. Roberts er professor i ledelse og organisation ved Emory University’s Goizueta Business School, og Saurabh Lall, lektor i socialøkonomiske virksomheder og nonprofit management ved universitetet i Oregon..

FAKTA:
Titel: Observing Acceleration: Uncovering the Effects of Accelerators on Impact-Oriented Entrepreneurs
Forfattere: Peter W. Roberts og Saurabh Lall
Forlag: Palgrave Macmillan; 1st ed. 2019 edition (December 20, 2018)
ISBN-10: 3030000419
ISBN-13: 978-3030000417
Bogen er på 228 sider og kan købes her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top