skip to Main Content

Ny guide om erhvervsfremme af socialøkonomiske virksomheder

Rummelig imidt og Kooperationen har lavet en lille guide om erhvervsfremme af socialøkonomiske virksomheder. Guiden er rettet mod erhvervsfremmekonsulent og beskriver dels, hvad erhvervskonsulenter bør vide om socialøkonomi og hvordan erhvervsfremmeaktører kan blive klogere på socialøkonomi.

Guiden er en del af et socialfondsprojekt, som kører fra 2016-21 i Region Midt.

Guiden giver desuden svar på, hvorvidt erhvervsfremme af socialøkonomiske virksomheder adskiller sig fra øvrig erhvervsfremme og giver også giver et bud på, hvordan man kan klæde medarbejdere i erhvervsfremmesystemet – og i de øvrige kommunale forvaltninger – på til at arbejde med socialøkonomiske virksomheder.

Læs guiden her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top