skip to Main Content

Booklet om om partnerskaber mellem traditionelle- og socialøkonomiske virksomheder i Skotland

Social Enterprise Scotland har i samarbejde med EY Foundation (Ernst & Young) produceret en lille booklet ”PARTNERSHIPS FOR GOOD – Bringing social enterprise and the private sector together to build an inclusive economy ”. Bokletten indeholder cases fra Skotland om forskellige typer af partnerskaber, som kan opbygges mellem traditionelle private virksomheder og socialøkonomiske virksomheder. Der er vel at mærke tale om partnerskaber som går ud over den traditionelle velgørenheds- og sponsormodel.
EY Foundation arbejder gennem sit accelerator program for at skabe partnerskaber mellem traditionelle og socialøkonomiske virksomheder til gensidig gavn.

Disse partnerskaber, som EY Foundation kalder for “Partnerships for Good”, kan hjælpe socialøkonomiske virksomheder med at blive bedre til at imødekomme de efterspurgte krav til forsyningskæden, hjælpe med at vinde kontrakter og opfylde indkøbsklausuler samt at vise forbrugere at virksomheden har en positiv impact på samfundet.
Læs bookletten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top