skip to Main Content

Ny engelsk fond skal investerer i boliger til udsatte

Social and Sustainable Capital (SASC), har  netop lanceret en ny fond, der vil investere i at få skabt flere stabile og passende boliger til udsatte mennesker og deres familier i Storbritannien. Fondens midler er rettet mod velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder, der arbejder med at skaffe boliger til udsatte grupper.

SASC er en prisbelønnet og ledende social investor i England, der blev oprettet tilbage i 2014 med en investering fra Big Society Capital. SASC har til formål at investere i velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder for at styrke deres arbejde med at løse store samfundsudfordringer.

The Social and Sustainable Housing LP, der er fondens navn, er blevet designet sammen med velgørende organisationer for at sikre efterspørgslen efter investeringer, og SASC arbejder allerede med en række såkaldte high impact organisationer, der søger at få adgang til finansiering i de kommende måneder til deres arbejde med at udbygge boligmassen til udsatte mennesker.

Den nye fond er blevet lancerer med 220 millioner kr (26 millioner pund) fra 19 investorer, herunder Social Investment Business og Big Society Capital, som tidligere har givet midler til SASC. Der arbejdes stadig på at øge fondens midler med op til en milliard kr., hvilket vil gøre SASC i stand til at støtte 30 organisationer med at skabe boliger til 10.000 mennesker over de næste 10 år.

Læs mere her

Kilde: Social and Sustainable Capital hjemmeside

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top