skip to Main Content

Front and Centre – Putting Social Value at the Heart of Inclusive Growth

Social Enterprise UK har netop udgivet rapporten Front and Centre – Putting Social Value at the Heart of Inclusive Growth, som bl.a. opfordre til at det offentlige institutioner overvejer, hvordan de bruger social værdi, og at disse overvejelser placeres centralt i forhold til, hvordan lokale og nationale myndigheder arbejder.

Forskning bag viser at næsten to tredjedele af de engelske kommuner (63%) har vist sig at have en god forståelse af social værdi , og 82% tro på, at social værdi driver højere vækstniveauer. Imidlertid mener kun 42% at fokus på social værdi har reduceret uligheder.
Rapporten opfordrer offentlige institutioner til at anvende fokus på social værdi mere strategisk og tage den ud af “indkøbssiloen”, hvor den alt for ofte er indlejret, og snarre have fokus på social værdi på tværs af offentlige institutioners aktiviteter.

Læs rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top