skip to Main Content

Changing the World Without Losing Your Mind

Changing the World Without Losing Your Mind: Leadership Lessons from Three Decades of Social Entrepreneurship er en ny bog af Alex Counts, der i mange år har arbejdet sammen med Muhammad Yunus i Grameen Foundation.

Nogen mennesker drømmer om en karriere, hvor de arbejder med at gøre verden til et bedre sted. Men nogen gange er drømmen og engagementet så kraftigt at disse mennesker forsømmer sig selv, hvilket kan gå ud over en selv og drømmen. Hvis du er en af den slags personer, er denne bog noget for dig. Hvis du er en af drømmerne, er dette bogen for dig.

Changing the World Without Losing Your Mind er en jordnær vejledning til at være leder i visionsdrevne virksomheder og organisationer. Alex Counts trækker i bogen på sin egen lange erfaringer som anerkendt leder på sine årtier som en anerkendt leder af non-profit organisationer, og giver praktiske råd om fundraising, teamopbygning, kommunikation og ledelse. Han giver gode råd til hvordan man kan være leder for en organisation og for sig selv på en effektiv og bæredygtig måde, og hvordan man kan være givende til de mennesker der omgiver en og tage sig omsorgsfuldt af sig selv samtidig.

OM FORFATTEREN: 
Alex Counts grundlagde Grameen Foundation og blev administrerende direktør for fonden i 1997. Han er uddannet på Cornell University, og har siden hen studeret på Fulbright i Bangladesh, hvor han uddannede sig under professor Muhammad Yunus, der er grundlægger og administrerende direktør for Grameen Bank. Yunus modtog Nobels Fredspris i 2006 for sit arbejde i Grameen Bank.
Siden sin beskedne begyndelse er Grameen Foundation vokset til at blive en førende international humanitære organisation.
Alex Counts er forfatteren til Small Loans, Big Dreams: How Nobel Prize Winner Muhammad Yunus and Microfinance Are Changing the World. I dag er han en uafhængig konsulent for nonprofit organisationer og professor ved School of Public Policy ved University of Maryland College Park.

FAKTA:
Titel: Changing the World Without Losing Your Mind: Leadership Lessons from Three Decades of Social Entrepreneurship
Forfatter: Alex Counts
Forlag: Rivertowns Books
Udgivelsesdato: 16. april 2019
Sprog: Engelsk
ISBN-10: 1733914102
ISBN-13: 978-1733914109
Bogen er på 302 sider og kan købes her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top