skip to Main Content

TOMS udvider sit donationsprogram

Den amerikanske sko-virksomhed TOMS som grundlagde Buy-One-Give-One forretningsmodellen, har netop lanceret en videreudvikling af sit donationsprogram for at øge virksomhedens impact globalt. TOMS kalder selv videreudviklingen for Giving Evolution.

Selv om det at give for at skabe positive sociale forandringer altid har ligget i TOMS dna, så tager denne videreudvikling, som er iværksæt af medarbejderne, virksomhedens donationsprogram et skridt videre. TOMS ønsker at skabe bredere impact ved at adressere nogen af de mest presserende problemer, som vi står over for lige nu. Det skal ske ved at iværksætte projektbasserede investeringer i lokale non-profits og forandringsagenter over hele verden. Samtidig fortsætter virksomheden sine Buy-One-Give-One programmer, som i dag inkluderer programmer for sko, øjenoperationer og rent vand.
Lanceringen af Giving Evolution fandt sted i Amsterdam, og her fortalte TOMS, at virksomheden med start i foråret 2019 vil fokusere sine investeringer i europæiske projekter på lokale problemstillinger som f.eks. hjemløshed, empowerment af kvinder og socialt entreprenørskab.
TOMS vil arbejde sammen med forskellige non-profit partnere som Centerpoint og Ashoka og med de europæiske forandringsagenter Joshua Coombes, Ella Grace Denton og Sara Nuru.
De første projekter starter allerede i marts 2019 sammen med Joshua Coombes, der i samarbejde med Light & Noise, og lokale hjemløse organisationer, vil stå for en multi-city kunst show tour, der skal sætte fokus på det voksende problem omkring hjemløshed i europæiske byer.
I April vil Ella Grace Denton være vært for et antal arrangementer, kaldet Women’s Circles, in London og Manchester, der sigter mod at skabe sikre rum for kvinder så de kan retablere kontakten med sig selv og hinanden.

Sammen med Sara Nuru og Ashoka i Tyskland, vil TOMS finansiere en social iværksætter conference og en inkubator, der kan være med til at støtte og den næste generation af sociale iværksættere. Eventen finder sted uden for Berlin i maj 2019.

Gennem meningsfulde lokale partnerskaber, der løser lokale problemer men i en global skala, søger TOMS på den måde at rykke grænserne for, hvordan man kan skabe positive social impact gennem forretningsdrift.

TOMS har siden virksomheden blev stiftet i 2006 doneret 86 millioner par sko i 70 lande, finansieret 600.000 øjenoperationer ligesom virksomheden har finansieret flere projekter der har sikret rent vand i lokalsamfund over hele verden.

Læs mere om TOMS på: www.toms.com

 

Kilde: benzinga.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top