skip to Main Content

Mötesplats Social Innovation vokser

Seks svenske universiteter går sammen om at styrke indsatsen for social innovation.

Det sker gennem en styrkelse af organisationen Mötesplats Social Innovation (MSI), der holder til på Malmø Universitet. MSI bliver opskaleret og vidensplatformen etableres nu over hele landet. Jönköpings Universitet, Luleå Teknologiske Universitet, Malmøuniversitetet, Stockholms Universitet, Umeå Universitet og Örebro Universitet er blandt de vigtigste steder, hvor der etableres afdelinger af MSI. Det hele sker med støtte fra Vinnova, Sveriges innovationsmyndighed.

Konstruktionen vil øge viden om social innovation og skabe møderum for at fremme social innovation, socialt iværksætteri og socialøkonomiske virksomheder.
Mötesplats Social Innovation (MSI) på Malmø Universitet er den det svenske videns- og kraftcenter for social innovation og socialt iværksætteri.
Sammen med både uddannelsesinstitutioner og virksomheder og offentlige og non-profit aktører opbygger MSI kapacitet til innovation, der kan hjælpe med at løse sociale udfordringer.

Udviklingen af vidensplatformen omfatter regioner, virksomheder, innovationsfremmende virksomheder, universiteter, kommuner, idebaserede organisationer, myndigheder og andre værdifulde aktører for områdets udvikling.

Arbejdet i vidensplatformen vil være fokuseret på at identificere behovet for ny viden om området for social innovation, deling og formidling af vigtig viden og information, forbindelse til forskning og generering af muligheder for praktikere og potentielle praktikere på området som kan være med til at drive området fremad.

MSI skal i den nye udgave også hjælpe med at bidrage den svenske regerings strategi for socialøkonomiske virksomheder og bidrage til, at Sverige kan indfri FN´s verdensmål.

Læs mere her

Kilde: Mötesplats Social Innovation

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top