skip to Main Content

Chora Connection skifter navn til CHORA 2030 og får ny stærk bestyrelse

Chora Connection Fonden, som har til formål at fremme bæredygtighed i Danmark, har fået ny bestyrelse. Fonden har samtidig skiftet navn til CHORA 2030 for at understrege fokus på Verdensmålene.

CHORA 2030’s nye bestyrelse består af 6 fremtrædende profiler med viden og faglighed relateret til bæredygtig samfundsudvikling:

Kirsten Brosbøl (fhv. Miljøminister, MF), bestyrelsesformand, nyt medlem

Steen Hildebrandt (Professor Emeritus og forfatter), næstformand

Bo Rasmussen (Kommunaldirektør, Gladsaxe Kommune), nyt medlem

Flemming Rafn Thomsen (Medstifter af arkitektkontoret Tredje Natur), nyt medlem

Birgitte Escherich (Kostkompagniet)

Karen Blincoe (tidl. Direktør Chora Connection)

CHORA 2030 vil fortsat have fokus på partnerskaber og de grundlæggende værdier og principper i Verdensmålene, og den nye bestyrelse vil i de kommende måneder fastlægge en strategi for CHORA 2030’s konkrete arbejde med særligt fokus på systemforandring.

Kirsten Brosbøl er glad for den nye post som bestyrelsesformand for CHORA 2030, og selv om vi i Danmark ifølge hende er godt i vej med verdensmålene – er vi langt fra i mål.
Hun nævner at det særligt er i forhold til forbrugsmønstrene at vi som danskere langtfra er bæredygtige og langtidssikrede, så det er et af de områder, hvor CHORA 2030 gerne vil bidrage til, at vi gør mere herhjemme.

Ud over den nye bestyrelse har CHORA 2030 fået ny direktør, Helene Bjerre-Nielsen. Helene har mange års alsidig erfaring med arbejde inden for bæredygtighed fra både private og offentlige organisationer. Hun har solid erfaring med forandringsprocesser, og er samtidig resultatorienteret med særligt øje for nye typer partnerskaber.

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top