skip to Main Content

Akademikere og sociale iværksættere samarbejder om at løse sociale udfordringer i Hong Kong

BRICKS (Building Research Innovation for Community Knowledge and Sustainability), er et nyt ambitiøst projekt, hvor akademikere, sociale iværksættere og NGO´ere samarbejder om at få nye ideér til, hvordan Hong Kong kan løse sine store sociale problemer.

Der er tale om et et årigt projekt finansieret af Hong Kong’s Social Innovation and Entrepreneurship Development (SIE) Fund med et budget på 3,5 millioner HK dollars (3 millioner kr.) Alle 8 offentligt finansierede universiteter i Hong Kong har tilsluttet sig projektet, der startede i august 2018 og er det første af sin art i Asien.

Projektet ledes af British Council sammen med Good Lab og Social Innovation Exchange (SIX), og folkene bag projektet håber, at konceptet vil sprede sig til nabolandene.

Ifølge Patricia Lau der er ”deputy commissioner for efficiency” ved Hong Kong´s regering kan at projektet være med til at give et boost til forskning i social innovation, ligesom det kan være en international model for, hvordan universiteter, sociale iværksættere, NGO´ere, regering og virksomheder kan samarbejde om social innovation.

Læs mere her

Kilde: Pioneers Post

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top