skip to Main Content

Impact Challenge – Business with Purpose

Har du en forretningside, der bidrager til bæredygtig udvikling og indfrielsen af FN´s verdensmål, kan du deltage i Impact Challenge og vinde præmier på 15.000 kr. og mentoring.

Man kan deltage i konkurrencen, hvis man er et Startup med et CVR-nummer eller et ungt Talent under 35 år uden CVR-nummer.
Deltagelse kræver også, at din idé eller forretningsmodel er: innovativ, realiserbar, har en positiv samfundseffekt og er skalerbar – og dermed bidrager til mindst ét af FNs 17 Verdensmål.

Impact Challenge konkurrencen giver deltagerne mulighed for at pitche live foran en topprofessionel jury, møde potentielle impact investorer, vinde pengepræmier samt et mentorforløb til videreudvikling af din løsning.

Juryen består af eksperter, investorer, forretningsfolk og mentorer: Flemming Besenbacher, Malou Aamund, Christian Motzfeldt, Søren Stig, Thorkil Sonne, Stine Kirstein Junge, Sara Krüger Falk, Pelle Pedersen, Richard Georg Engström og Jesper Højberg.

Der er deadline for indsending af løsningsforslag d. 3. december og selve konkurrencen finder sted ved en pitch-event d. 6. december 2018 i København

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top