skip to Main Content

EY Entrepreneur Of The Year med Social Entrepreneurship kategori

D. 29. november afholdes EY Entrepreneur Of The Year i København i år med kategorien Social Entrepreneurship.

Prisen blev officielt lanceret på Folkemødet på Bornholm i juni og den er blevet til i et samarbejde mellem EY og Den Sociale Kapitalfond.

Prisen har fokus på veldrevne virksomheder, der i særlig grad skaber social og samfundsmæssig værdi – social impact. Virksomhederne kan fx arbejde med at forløse det fulde potentiale i arbejdsstyrken, styrke livskvalitet og muligheder for sårbare personer, bidrage til lokaludvikling eller løse andre af verdens store og presserende udfordringer.
EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. Konkurrencen er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder.
Den Sociale Kapitalfond og EY har screene indstillinger til prisen, mens en uafhængig jury vælger nominerede og vinderen.

Juryen består af Soulaima Gourani, Young Global Leader og aktiv i bl.a. Dignity, Morten Albæk, stifter og bestyrelsesformand i Voluntas, Kai Hockerts, Professor in Social Entrepreneurship, CBS, Morten Halborg, investeringsdirektør i Skandia Pension og Peter Høngaard Andersen, direktør i Innovationsfonden.

Læs mere om EY Entrepreneur Of The Year og prisen her

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top