skip to Main Content

The Ultimate Social Enterprise Pitch Deck

Australske Social Change Central har udviklet et såkaldt Social Enterprise Pitch Deck, som kan hjælpe socialøkonomiske startup virksomheder med at lave den bedst mulige pitch for virksomheden, i forbindelse med at søge investore.

Hvis din socialøkonomiske virksomhed er i dens tidligste udviklingsstadie, søger du sandsynligvis også investorer til at bakke din ide op. Selvom du har udviklet en rigtig god socialøkonomisk virksomhed – er det ikke noget der sælger sig selv.

For at hjælpe sociale iværksættere med at lave den bedst mulige pitch og dermed også skabe de bedst tænkelige muligheder for at skaffe investore og samarbejdspartnere, har Social Change Central skabt The Ultimate Social Enterprise Pitch Deck.

Ultimate Social Enterprise Pitch Deck er gratis og indeholder indeholder vejledning og eksempler, der hjælper dig med lave en førsteklasses pitch for din socialøkonomiske virksomhed.

Download The Ultimate Social Enterprise Pitch Deck her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top