skip to Main Content

Gratis kursus – How Social Enterprises Enhance Corporate Supply Chains

Social Enterprise World Forum and Social Enterprise UK udbyder et gratis online kursus, hvor man lære, hvordan socialøkonomiske virksomheder kan forbedrer traditionelle virksomhedernes forsyningskæder, samtidig med at de skaber en positiv miljømæssig og social effekt.

På kurset kan man opleve en lang række repræsentanter for både socialøkonomiske virksomheder og traditionelle virksomheder, der er involveret i sociale partnerskaber og lærer om de fordelene det skaber for alle involverede.

Kurset er på engelsk og kører fra d. 22. januar – d. 27. februar 2019

Du kan tilmelde dig her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top