skip to Main Content

Vindere af European Social Innovation Competition 2018 er fundet

De 3 vindere af European Social Innovation Competition fik tildelt deres priser på 50.000 euro ved en højtidelighed i Bruxelles d. 8. november 2018.

European Social Innovation Competition uddeler hvert år tre præmier på 50.000 € til de mest innovative ideer, designet til at løse samfundsproblemer i alle EU’s medlemsstater og lande i forbindelse med Horizon 2020.

Konkurrencen afholdes til minde om den portugisiske innovatør Diogo Vasconcelos.

Temaet for 2018 er RE: THINK LOCAL, og det sigter mod at omdanne lokale udfordringer til muligheder for unge.

Vinderprojekterne er en digital rejseplan for døve (Ulisse), et inkubationsprogram for unge, der ønsker at starte en virksomhed (Heritage Lab) og en karriereorientering virksomhed for unge fra små byområder og landområder (Career Bus).

Udover prisen på 50.000 euro til at videreudvikle og realisere deres ideer og modtage vinderne også et trofæ designet og produceret af genanvendte materialer af den Paris-baseret kunstner William Amor.

Læs mere om vinderne her

Læs mere om European Social Innovation Competition her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top