skip to Main Content

Socialøkonomisk virksomhed fra Sheffield ansvarlig for uddeling af 3 millioner pund

Den Sheffield-basserede socialøkonomiske virksomhed Key Fund har fået til opgave at fordele midler fra den engelske regerings ”Northern Cultural Regeneration Fund”, der er på 3 millioner pund, og som skal hjælpe kunst- og kulturelle organisationer med at øge deres sociale effekt lokalt.

Organisationer vil være berettiget til tilskud eller lån på op til 150.000 pund. Det kan f.eks. være til indsatser som musikforløb for unge, der ikke er i uddannelses- eller håndværks workshops med tidligere lovovertrædere.

Fonden, der blev oprettet som en opfølgning på sommerens Great Exhibition of the North, skal også tiltrække yderligere sociale investeringer til regionen. Det er en del af den engelske regerings løbende indsats for at skabe en investeringskultur for social effekt, herunder forbedring af adgangen til finansiering for lokale, kulturelle og kreative organisationer, der skaber positiv social forandring.

Fondens indsats skal dække følgende regioner: Cheshire and Warrington, Cumbria, Greater Manchester, Humber, Lancashire, Leeds City Region, Liverpool City Region, North East, Sheffield City Region, Tees Valley, York and North Yorkshire og East Riding.

Den sociale investeringsfond skal køre i to år fra april 2019 og rettet mod nonprofit organisationer indenfor kunst og kultur.
Mindre og mellemstore kreative virksomheder fra industrier som håndværk, design, mode og kunst som kan fremvise positive social resultater kan også søge fonden.

Læs mere på den engelske regerings hjemmeside her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top