skip to Main Content

Lean Impact

Lean Impact: How to Innovate for Radically Greater Social Good er en ny bog af Ann Mei Chang, som giver en praktisk vejledning til social innovation.

Bogen indeholder inspirerende eksempler hentet fra hendes interviews med over 300 iværksættere.

Ifølge Ann Mei Chang er det langt mere kompliceret at skabe social forandring end at bygge en ny app. Det kræver at man lytter mere, at man er mere omhyggelig og at man involvere flere interessenter.
For at opnå en varig forandring, skal løsninger omfatte målgruppen, adressere den grundlæggende årsag til problemet og inkludere en motor, der kan fremskynde væksten for at man kan nå den målestok, der er nødvendig.

Uanset om man er en nonprofit virksomhed, socialøkonomisk virksomhed, arbejder med 3 bundlinier, er en fond, en offentlig myndighed, filantrop, investor eller blot donere sin tid og sine penge, så er Lean Impact en vigtig guide til, hvordan man kan at maksimere sin sociale effekt og skalere den.

Ann Mei Chang bringer i bogen et unikt perspektiv på tværs af sektorer, lige fra hendes år som leder i Silicon Valley og til hendes seneste erfaring som chef for innovation hos USAID.

Læs mere og køb bogen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top