skip to Main Content

Gode resultater med Match Trading grants i England

Ny engelsk rapport viser, at det såkaldte Match Trading tilskuds koncept kan hjælpe socialøkonomiske virksomheder med at øge deres indtægter fra salg.

Match Trading er en ny form for tilskudsprogram udviklet af School for Social Entrepreneurs (SSE) i England.
Ideen vender den traditionelle form for tilskud og donationer på hovedet, så socialøkonomiske virksomheder kan få tilskud som matcher den indkomst de er i stand til at generere på salg af produkter og serviceydelser.

En ny rapport som Community Business Trade Up 2017-18 programme står bag, viser at den form for tilskudspraksis, som Match Trading repræsentere, kan motivere socialøkonomiske virksomheder til at styrke handel og indtjeningen.

Programmet blev finansieret af den velgørende organisation Power to Change og tilbød socialøkonomiske virksomheder op til 10.000 pund i matchet finansiering. (Dvs. at virksomheder som kunne øge deres indtægt med 10.000 pund kunne få matchet den øgede indtægt med et tilskud på 10.000 pund fra programmet).

De 19 deltagende virksomheder opnåede en typisk en stigning i indtægterne fra salg af produkter og serviceydelser på 92% i forhold til året før, mens en kontrolgruppe på 10 virksomheder – der fik et tilskud på 10.000 pund, og de samme mentorsessioner, men ikke som Match Trading tilskud – typisk opnåede en stigning på 19% i indtægten fra salg af produkter og serviceydelser.

Datagrundlaget har indtil nu været lille, men SSE vil snart få mere indsigt i Match Tradings virkning. Yderligere 100 virksomheder deltager i 2018-19 i Community Business Trade Up-programmet, og her vil 80 virksomheder modtage Match Trading-tilskud og 20 socialøkonomiske virksomheder vil fungere som kontrolgruppe
Some 600 UK-based social enterprises could benefit from new-style incentives to boost their trading income – with early data suggesting such programmes could dramatically boost their earning capacity.

Læs mere her

Kilde: Pioneers Post

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top