skip to Main Content

Social Design Cookbook

Social Design Cookbook er en engagerende, inspirerende og smukt designet bog, der snart er klar til at blive offentliggjort. Projektet er dog afhængige af støtte fra interesserede for at kunne udskrive den. Så interesserede har mulighed for at være med i et fantastisk internationalt bogprojekt.

Social Design Cookbook, er skrevet og designet af forskere og designere fra Finland, Ungarn og Holland. Bogen har til formål at afdække, hvad der kræves for at designe vellykkede sociale kooperative systemer – processer, organisationer og samfund.

Social Design Cookbook viser internationale eksempler på vellykkede, bæredygtige og kopierbare formater for socialt samarbejde som f.eks. Freesound, Restaurant Day og The Long Night of Museums.

Bogen indeholder 18 casestudier af et bredt, internationalt udvalg af sociale kooperativer, der ikke kun har været succesrige i deres lokalsamfund, men også er kopieret andre steder og i andre sammenhænge.

Man kan hjælpe med at udgivelsen af bogen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top