skip to Main Content

Global Shapers Community

Global Shapers Community er født ud af World Economic Forum, og er et netværk af inspirerende unge under 30 år, der arbejder sammen for at løse lokale, regionale og globale udfordringer.

Global Shapers Community

Netværket består af mere end 7.000 medlemmer og 376 bybaserede hubs i 156 lande.
I hver enkelt by organiserer Shapers-grupper sig selv for at skabe projekter, der imødekommer de problemer deres samfund står overfor.
Projekterne breder sig over en række områder lige fra at reagere på katastrofer og bekæmpe fattigdom, til bekæmpelse af klimaforandringer og opbygning af inklusive samfund.

Deltagerne i Shapers netværket har forskellige ekspertiser, uddannelser, indkomster og race, men er forenet af deres ønske om at skabe positiv forandring.

Shapers ser efter muligheder for at få indflydelse i en global skala ved at gå sammen med sammen med andre hubs.
De repræsenterer et netværk af jævnaldrende, der er forbundet via teknologi, arrangementer og fælles projekter.
Hvert år mødes hundredvis af hub-ledere kendt, der også gå under navnet curators, sammen for at fremvise, det de arbejde med i deres lokal hubs, og for at styrke relationer på tværs af lokalsamfund.

På regionalt plan er arrangementer designet og ledet af Shapers for at opfordre til samarbejde, vidensdeling og at udforske mulige løsninger på samfundsproblemer.

Global Shapers-fællesskabet blev grundlagt i 2011 af professor Klaus Schwab, der også er grundlægger og administrerende formand for World Economic Forum (WEF).
Hensigten med fællesskabet er at give unge mennesker mulighed for at spille en aktiv rolle i udformningen af lokale, regionale og globale dagsordener.

Global Shapers Community er en nonprofitorganisation registreret i Genève, Schweiz, og er placeret på World Economic Forum. WEF bidrager til driften af Shapers-organisationen med betydelige økonomiske ressourcer og naturalie ydelser f.eks. arbejdstid, teknologiske værktøjer og mulighed for at interagere og samarbejde med WEF´s store medlemsnetværk.

Læs mere på: www.globalshapers.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top