skip to Main Content

Social Impact Navigator

Social Impact Navigator er en ny læringsplatform om social effekt (impact) udviklet af det berlinske analyse- og konsulentfirma PHINEO.
Platformen indeholder et let tilgængeligt materiale, her kan hjælpe organisationer og sociale iværksættere med at forstå, måle og planlægge den social effekt af deres projekt.

Hvordan skaber man social effekt? Dette spørgsmål synes at være en central udfordring for mennesker, der driver non-profit organisationer og socialøkonomiske virksomheder samt for impact investorer.

For at hjælpe med at besvare det spørgsmål har den konsulentfirmaet PHINEO lanceret læringsplatformen Social Impact Navigator, der giver organisationer og enkeltpersoner mulighed for at planlægge, udvikle og spore den sociale effekt, som de ønsker at skabe gennem deres projekt.

PHINEO har mange års erfaring med at arbejde med social effekt og stiller gennem platformen deres viden til rådighed for alle interesserede internationalt.

På hjemmeside forklares bl.a., hvad social effekt er, hvilke niveauer af resultater man kan generere, og hvordan man monitorere projektets fremskridt og effekt.

Hjemmesiden fører brugere gennem en trinvis proces, som kommer gennem de forskellige områder, der har betydning for projektets sociale effekt.
Marerialet på hjemmesiden giver en række praktiske eksempler og indeholder også videos, tests og checklister, som alt sammen er med til at give en god læringsoplevelse.

Det er PHINEO´s erfaring, at hvis man fokuserer på social effekt fra starten af ens projekt, arbejder man sandsynligvis mere effektivt, mere sammenhængende og nogen gange også hurtigere.

Social Impact Navigator er specielt rettet mod projektkoordinatorer for og ansatte, der arbejder i sociale projekter.
Det hele er gratis og PHINEO vurderer at det tager ca. fem en halv time at gennemgå hele læringsprocessen på hjemmesiden. Men så er man også godt rustet til at gå i gang.

Se mere på: www.social-impact-navigator.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top