skip to Main Content

Melahaat – Indiens første sociale indløbsplatform

Den indisk socialøkonomisk virksomhed Melahaat samarbejder med små uafhængige håndværkere, kooperativer og værkssteder, for at bringe deres varer ud på markedet. Melahatt´s sociale indkøbsplatform ”Womens Empowerment Collection” er en af verdens største online udvalg af fairtrade produkter produceret af kvinder.

Melahaat giver håndværkere og selvhjælpesgrupper (SHGs) mulighed for at skabe en indkomst ved at profilere deres produkter og historier på Melahaat´s digitale platform. Platformen, der promoverer kunsthåndværk fra de fjerneste hjørner af Indien, er i øvrigt Indiens første sociale indløbsplatform.
Virksomheden arbejder som en katalysator for socialt iværksætteri og for empowerment af kvinder. På den måde er virksomheden med til at lægge grunden for bæredygtig forandring, ved at tilbyde mennesker mulighed for bygge noget op for dem og få kontrol over deres eget liv.

Via Melahaat platform til bydes en lang række produkter så som smykker, beklædning, fodtøj, tasker, møbler, billeder og fødevarer
Melahaat er etableret af kunsthåndværkere og selvhjælpesgrupper fra hele Indien og er del af den New Delhi basserede NGO Bhoomitattva

Læs mere om Melahaat og se de mange smukke håndværksprodukter på: www.melahaat.com

Photo: from Melahaats webpage

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top