skip to Main Content

Islands første accelerator for social innovation

Island har fået sin første accelerator for social innovation, med plads til 7 hold ad gangen. De 7 udvalgte hold annonceres til Imagine Forum Konferencen på Höfði Reykjavík Peace Centre d. 10. oktober 2018.

Indtil d. 10. september har islandske iværksættere og sociale innovatører kunnet søge om at deltage i islands første accelerator program for social innovation. De 7 hold som acceleratoren har plads til annonceres ved en konference i Reykjavík til oktober.

Det er tanken, at accelerator programmet skal køre som en fast årlig begivenhed som annonceres sammen med Imagine Forum Konferencen.

Accelerator programmet, der har fået navnet Snjallræði (der som betyder god ide), skal efter planen begynde d. 11. oktober med en introduktion af nogen af hovedtalerne på Imagine Forum konferencen.
Selve programmet kører over en 7 ugers periode, hvor hvert af de vindende hold får tildelt en moderat økonomisk præmie til at finansiere deres deltagelse i acceleratoren. De udvalgte hold modtager løbende støtte fra mentorer – en støtte der også fortsætter ud over de 7 uger.

Höfði Reykjavík Peace Centre ved University of Iceland, Innovation Centre Iceland, FESTA – Icelandic Centre for Corporate Social Responsibility, the University of Iceland, Reykjavík by, Ministeriet for industri og innovation og Iceland Academy of the Arts står alle bag den nye acceletator Snjallræði.
Det bliver Höfði Reykjavík Peace Centre og the Innovation Centre Iceland, der kommer til at stå for gennemførelsen af accelerator forløbene.

Læs mere på her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top