skip to Main Content

WE Empower UN SDG Challenge

De fem vindere af WE Empower UN SDG Challenge er fundet. Priskonkurrencen belønner kvindelige iværksættere, som er med til at indfri verdensmålene gennem deres forretningspraksis.

WE Empower UN SDG Challenge er den første globale erhvervskonkurrence af sin art for kvindelige iværksættere, der er med til at indfri FN’s verdensmål og samtidig inspirerer hele samfund til at handle for at være med til at skabe den verden, vi ønsker inden 2030.

Priserne uddeles i forbindelse med FN´s Generalforsamling 24.-29. september 2018.

WE Empower Challenge belønner fem kvindelige iværksættere, en fra hver af de fem FN-regioner, som er med til at indfri verdensmålene gennem deres forretningspraksis.
Sammen med prisen tilbydes kvinderne kompetenceopbyggende undervisning og får i forbindelse med FN´s Generalforsamling adgang til at deltage i højt profilerede arrrangementer bl.a. FN’s Global Compact Leaders Summit, We People’s Summit, G5 Collective Dinner og Global Citizen Summit.

En lang række af virksomheder og organisationer står bag prisen bl.a. Vital Voices, Oxford Universitet, Exon Mobile og FN Fonden.

Læs mere om de fem vindere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top