skip to Main Content

For Magazine

For magazine er et helt nyt uafhængigt magasin, som bringer interviews fra hele verden med fokus på inspirerende personer, der kan inspirere læserne til at skabe positiv forandring i deres egne lokalsamfund.

Premiernummeret, der har titlen ”For: Maturing, focuses on aging”, er på 156 sider og indeholder 10 interviews på 5 forskellige sprog.

De interviewede, der kommer fra en lang række lande, er bl.a. Delis Palacios, en colombiansk lokalsamfunds repræsentant, der deltog i de nylige fredsforhandlinger, tidligere præsident i USA Jimmy Carter i en personlig dialog med skuespiller og aktivist Sheri Mann Stewart om hans livslange kamp for menneskerettigheder og den Oskarnominerede skuespiller JR.

Læs mere For Magazine på: www.formagazine.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top