skip to Main Content

JustGiving: En global crowdfunding platform til små og store sociale formål

Justgiving er en platform, hvor enhver der søger finansiering til et social formål, kan oprette en fundraising profil. Siden 2000 er der indsamlet for mere end 4.5 milliarder dollars via platformen, til projekter i 164 lande.

Platformen huser dermed fundraising projekter i alle størrelser, lige fra enkelte personer der eksempelvis søger økonomisk støtte til at anskaffe sig en kørestol, til iværksættere der ønsker at kickstarte en organisation.

Platformen har inddelt de sociale formål i kategorier som sundhed, uddannelse eller international nødhjælp, hvilket giver et overskueligt overblik over hvilke af de mere end 25.000 tusind projekter der kan støttes lige nu.

Læs mere på: www.justgiving.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top