skip to Main Content

Byråd som sociale investorer

Ny rapport fra Social Finance og Power to Change opfordre lokale byråd i England til at gentænke måden de investere på og i højere grad være sociale investorer.

Rapporten ”Investing In Localism: How Local Authorities Can Provide Good Finance For Community Business” ser nærmere på, hvordan engelske byråd kan investere, så de får både
økonomisk, social og miljømæssig effekt for skattepengene.

I rapporten sættes også fokus på byråd, der allerede arbejder med sociale investeringer f.eks. Hull City Council og Enfield Council, og samtidig opfordres der til at flere byråd følger deres eksempel for bedre at skabe større værdi for de lokalsamfund som de betjener.

Om Social Finance
Social Finance er en non profit organisation, som danner partnerskab med regeringen, den sociale sektor og finansverdenen for at finde bedre måder at takle sociale problemer på i England og andre steder i verden. Siden organisationens start i 2007, har Social Finance mobiliseret mere end 100 millioner pund i investeringer og designet en række programmer til at løse sociale udfordringer.
Læs mere om Social Finance på: www.socialfinance.org.uk

Om Power to Change
Power to Change er en uafhængig velgørende fond som støtter og udvikler lokalsamfundsbasserede virksomheder i England. Fonden blev etableret i 2015 med midler fra Big Lottery Fund.
Læs mere om Power to Change på: www.powertochange.org.uk

Læs rapporten her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top